Kom terug bij jezelf en geniet van natuurlijk leven in flow

Consult en Coaching

Ik coach ondernemende vrouwen, die alle ballen hooghouden en niet aan zichzelf toe (kunnen) komen, maar dit wel willen, naar een natuurlijk en gelukkig leven. In groepsverband, maar ook 1 op 1 als dit de voorkeur is van de vrouw.

Ik werk het liefst in en met de natuur.

Mijn persoonlijke ervaring is dat problemen ontstaan wanneer je ‘niet meer in contact bent mezelf’, je de verbinding met je kern, je levenskracht kwijt bent. Door je opleidingen, de maatschappij, je ervaringen (positief en negatief), druk vanuit je omgeving, sociaal wenselijk gedrag en het stemmetje in je hoofd, maakt dat jij je gedrag als mens aanpast (nurture). Hierdoor raak je steeds verder van je eigen natuur af, je eigen ‘ik’ (je, basis/kernwaarden, maar ook je levensthema en -doel). We hebben allemaal veel rollen in ons leven. Deze rollen hebben allemaal hun eigen eisen en dan passen we ons gedrag aan, om maar te kunnen voldoen aan de gestelde eisen.

De transformatiecoaching bestaat uit een levensconsult en 5 coachingssessies. 

Levensconsult

Kom in balans met je eigen natuur. Leer jezelf kennen vanuit de cyclus van de natuur. De energie van de natuur die je kunt gebruiken voor persoonlijke groei. Elke cyclus die je meedraait geeft je de mogelijkheid tot groei en het verwerken van dingen die je bezighouden. Zaken vanuit dit leven, of dieperliggende kwesties.

De cyclus van de natuur, specifiek die van de maan, zie ik als een afspiegeling van de vele cycli in een mensenleven. Alles wat je doet, maakt of bedenkt heeft een beginfase, groei, wordt voltooid, kent een fase van afbraak/transformatie. Net zoals de maan en de fasen in de natuur, de seizoenen. Met bepaalde handelingen, rituelen of bewustwordingsmomenten kan je zo’n cyclus kracht bijzetten of beïnvloeden.

 

Het levensconsult bestaat uit twee delen.

Deel 1 is het maanorakel met of zonder meditatie

Deel 2 is de interpretatie tijdens een gesprek

 

Consult

Voor de verschillende maanfasen lenen zich verschillende vormen van orakelen, werken met stenen is er één van. Paranormale zintuigen worden verscherpt onder de energie van de maan, elke fase heeft haar eigen energie. Ik werk tijdens het orakelen met verschillende soorten halfedelstenen, die door jou geworpen worden op een, door mij gemaakt, maankleed, met daarop de vier fasen verwerkt. De stenen die ik gebruik komen uit Glastonbury, een krachtplek met verschillende waterbronnen. Met dit orakel kun je antwoord krijgen op vragen, je pad duidelijk krijgen als je op een kruispunt staat. Indien nodig leid ik je in een meditatie naar de maanfase die het meest naar voren komt, om het antwoord nog meer te verduidelijken.

Een persoonlijk consult is ook mogelijk op locatie (mits niet verder dan een half uur rijden). Een consult via Skype is eveneens een optie, alleen werp ik de stenen dan voor jou. Je kan ook een consult via de mail aanvragen, zonder geleide meditatie. Dan is het wel nodig om een foto en je vraag van tevoren te mailen.

Na het consult krijg je de uitwerking met foto gemaild, zodat je later kunt terughalen wat besproken is.

 

Jouw investering:

Een levensconsult via mail: € 65,- incl. btw, € 52,- excl. btw (alleen deel 1, zonder meditatie)
Een levensconsult via Skype: € 90,00 incl. btw, € 72,- excl. btw (alleen deel 1, met meditatie)
Een levensconsult in persoon: € 90,00 incl. btw, € 72,- excl. btw, op locatie exclusief reiskosten € 0,19 per kilometer 

 

Jolanda Berkhof

 

Wauw, nog nooit van een maanorakel gehoord, totaal niet mijn wereld, maar ik was wel geïntrigeerd. En ik heb het mogen ervaren en dat is bijzonder! Ik raad het iedereen aan die er voor open staat of nieuwsgierig is!

Het gaat Rilana om de ander. Ze legt eerst goed uit wat een maanorakel is mocht je dat niet weten en daarna weet zij door goed te verbinden en de ander met zijn of haar onderbewuste contact te laten maken en uitleg te geven wat er gebeurt. Zo basis en terug naar de natuur en zeker niet zweverig. En je krijgt het daarna nog op schrift toegestuurd ook. Zeker aanrader!!

 

Een consult zorgt voor:

  • Het geeft overzicht
  • Laat zien waar blokkades liggen
  • Geeft een beeld van je levensthema & en -doel
  • Bewustwording
  • Inzicht

Het kan resulteren in

  • Vertrouwen in jezelf en je levenskracht
  • Connectie met je innerlijk licht
  • Groei
  • Beter contact met je relaties, het gezin
  • Kennis over jezelf

Transformatiecoaching

De natuur, vooral de maan en haar cyclus, is de basis van deze coaching. Ik werk met de energie van de natuur. Samen gaan we kijken waar jij staat, in hoeverre je wel of niet in verbinding bent met je eigen natuur. Wat houdt je tegen om echt het leven wat je het liefste wilt te gaan leiden? Ik help jou weer in verbinding te komen met de natuur. Het begin is een consult. Van daaruit leer je verbinding met jezelf te maken en kijken we samen wat jij nodig hebt om weer een natuurlijk leven te gaan leiden. Het vervolg bestaat uit 5 coachingssessies, die elk een ander thema in de cyclus hebben. 

 

Deze coaching is 1 op 1 en volledig afgestemd op jou en je persoonlijke hulpvraag. Heb je interesse, wil je meer informatie, neem dan contact met mij op en kunnen we via Skype een afspraak plannen. Dat kun jij mij meer vertellen over je (hulp-)vraag en ik kan je meer informatie geven over dit coachingstraject.

 

Jouw investering is €250,-. Wat krijg je daar precies voor: een consult t.w.v. 90€ en 5 coachingsessies van 75€ per keer.

Deze sessies kun je inplannen wanneer jij dat wilt. 

 

Chantal de Man

 

Jij zorgt ervoor in mijn geval dat ik inzichten krijg in mijn leven en in het reilen en zeilen van mijn gezin. Hoe we bepaalde doelen kunnen maken, doelstellingen kunnen stellen en het kunnen bereiken, jij geeft inzichten in zaken die voor mij niet helder zijn. Dat resulteert in zoals ik al zei inzichten in mijn leven en dat van mijn gezin. En dat zorgt ervoor dat ik weer doelen durf te stellen en er ook voor open durft te staan om weer voor mezelf en mijn verlangens en mijn dromen te realiseren.
Jij straalt voor mij kennis, integriteit, liefde, licht en openheid uit. Verder kom jij heel warm en vertrouwd open voor mij en dat is voor mij ook zeker een reden om zaken met jou te bespreken die ik aan niemand anders zou vertellen.

Rilana Altena

Rilana Altena

LevensKrachtVerbinder, Maanvrouw, healer, natuurspiritueel, kennisdrager – en deler, authentiek, puur, daadkrachtig, groot inlevingsvermogen, liefdevol, vol passie en enthousiasme.
Lees meer.