Kom terug bij jezelf en geniet van natuurlijk leven in flow

Nieuwe website

Niet zo lang geleden heb ik besloten mijn werkzaamheden onder een andere bedrijfsnaam en vorm door te zetten. Sinds kort kun je mijn diensten terugvinden op www.rilana-altena.com.


Naast mijn trainingen, workshops en werkzaamheden als coach. Vind je op deze site ook mijn vernieuwde blog en een nieuwe webshop waar je naast mijn trainingen en workshops. Ook terecht kunt voor mijn ebooks en het laten zetten of onderhouden van dreadlocks.

Ik hoop je gauw te zien op www.rilana-altena.com!

woensdag, 16 mei 2018 12:14

Wanneer voel jij de passie?

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Ik zit aan tafel met de laptop voor me. De hond ligt naast me op het kleed te slapen. De tuindeuren staan open en ik hoor de volgens fluiten. Het is vandaag donkere/nieuwe maan. Tijd voor reflectie en kijken naar mezelf. Kijken naar mijn leven. Voelen, waar sta ik nu? Wat neem ik mee naar de volgende cyclus? Waar geniet ik van als ondernemer, als vrouw, als moeder, als partner, als zuster/vriendin? 

 
Heerlijk mijn eigen ding doen. Gaan vanuit mijn passie. Daar geniet ik van.
 
 
Heerlijk mijn ding doen
 
Dan vraag ik me af. Hoe vaak voel ik me zo? Hoe vaak doe ik dat eigenlijk zo’n lopende maanmaand? Me echt lekker voelen, echt komen vanuit mijn passie, mijn creativiteit. Eigenlijk doe ik dat veel te weinig, constateer ik nu.
Ondanks dat het iets is, waar ik me heel bewust van ben, doe ik dat toch te weinig. Hoe komt dat?
 
Ik laat me teveel afleiden door alles wat er om me heen gebeurt. Hoe de mensen waarmee ik close ben over mij denken. Over mij denken als vrouw, als ondernemer, als mens. De afleiding komt ook door mijn eigen onzekerheid. Hoe komt het toch dat die persoon het zoveel beter doet dan ik? Hoe komt het toch dat haar wel lukt, wat ik heel graag wil, maar niet lukt. Poe, die heeft een mooie website of een mooie omslagfoto voor haar facebookgroep. Dat wil ik ook. Maar kan ik dat wel. Kan ik dit allemaal wel?
 
Dit soort vragen leiden mij af, leiden mij weg van mijn eigen pad. Het pad van Anders-zijn, als vrouw, als ondernemer. Het pad waarvoor ik mijzelf toestemming heb gegeven, om anders te mogen zijn. Om me daarbij niets van anderen aan te trekken, wat anderen ook mogen denken van mij. Dat lukt al goed. Toch zit er zo’n stemmetje die zegt, dat die persoon het veel beter doet dan jij. Dan ga ik weer kijken, laat me afleiden van mijn eigen pad. 
 
 
Ik zeg JA tegen mijn Anders-zijn en ik LEEF.
 
 
 
 
 
Doen wat een ander doet
 
Ken je dit? Deze gevoelens, deze afleidingen. Niet meer je eigen ding doen, maar iets wat een ander doet. Niet gaan vanuit je passie, maar je passie op een zijweg zetten, die je dan vervolgens uit het oog raakt. En dat werkt echt niet. 
 
Wat doe ik dan? Ik ga dan weer terug naar mezelf. Hoe? Ik heb daar verschillende opties voor. Eén ervan is muziek. Ik luister dan naar muziek die me bij mezelf brengt, heerlijk. 
 
 
Hoe pak jij dat aan?
 
 
Wil je meer weten, mail me dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
En wil jij ook fijne muziek die je terugbrengt bij jezelf, volg dan mijn Spotifylijst, Be your Own Spirit. Daarop zet ik regelmatig nieuwe muziek. 
 
 
Hartegroet,
Rilana
Gelezen: 3083 keer Laatst aangepast op woensdag, 16 mei 2018 12:32
Drs. Rilana Altena

LevensKrachtVerbinder, maanvrouw, verbinder, healer, natuurspiritueel, kennisdrager – en deler, authentiek, puur, daadkrachtig, groot inlevingsvermogen, liefdevol, vol passie en enthousiasme.

www.lunara.nl

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.