Kom terug bij jezelf en geniet van natuurlijk leven in flow

Nieuwe website

Niet zo lang geleden heb ik besloten mijn werkzaamheden onder een andere bedrijfsnaam en vorm door te zetten. Sinds kort kun je mijn diensten terugvinden op www.rilana-altena.com.


Naast mijn trainingen, workshops en werkzaamheden als coach. Vind je op deze site ook mijn vernieuwde blog en een nieuwe webshop waar je naast mijn trainingen en workshops. Ook terecht kunt voor mijn ebooks en het laten zetten of onderhouden van dreadlocks.

Ik hoop je gauw te zien op www.rilana-altena.com!

woensdag, 12 september 2018 16:22

Deur dicht = raam open. Over loslaten en dan …..

Geschreven door
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Oh, denk ik, even mijn mail lezen. Ik zie in mijn mailbox een bericht van de zorgcoöperatie, waar ik als freelance gedragswetenschapper bij aangesloten ben. Het onderwerp van het bericht: 'We willen de samenwerking met jou stop zetten'. Huh, wtf! 2 dagen geleden nog veel app-contact om afspraken te maken voor meer werk, hoe we bepaalde cliënten gaan benaderen etcetera. En nu dit. 

Ik val echt volledig van mijn stoel en merk dat ik me heel erg boos voel. Hoezo ineens een omslag en hoe asociaal kun je zijn om dit via de mail te doen? Ik vind het ronduit onfatsoenlijk om niet eens een persoonlijk gesprek, desnoods via de telefoon vanwege de afstand, aan te gaan. Ik mail terug: 'Prima, het is niet anders' en sluit daar de boel voor nu mee af. Reageren zoals ik me voel, dat gaat niet goed nu. Beter is het om even een dag te wachten. Ervaring doet leren, toch? 

Balen doe ik er wel van. Ik vond het, ondanks dat onze visies niet geheel overeen kwamen, wel leuk werk. Het begeleiden en coachen van de begeleiders, samen zorgplannen schrijven, bespreken e.a. Ook deze kant van mijn kennis en vaardigheden wil ik aan bod laten komen. Een fijne uitdaging. En dat valt zo ineens weg, zonder dat ik er invloed op uit kan oefenen. Dat laatste vind ik ook niet fijn. Morgen maar een meer uitgebreide mail. En dan loslaten. Niet altijd even gemakkelijk, helemaal als het niet je eigen keuze is. Maar het is wel beter voor mezelf en heel passend bij de tijd van het jaar. 

 

Loslaten is niet opgeven, maar accepteren dat sommige dingen niet zo kunnen zijn. ~ Sestra

 

 

 

 

En dan verder ....

Ik heb een gesprek bij een kapsalon. Nee, ik laat mijn dreads echt niet afknippen hoor, die wil ik niet kwijt. Maar ik ben op zoek naar een plek waar ik bij mensen dreads kan zetten. Want ja als #multicreativeling doe ik dat ook. Echte dreads, nep-dreads met bijwerken en de verkoop van leuke accessoires (zelfgemaakte dreadspiralen, kralen en andere leuke dingen voor in de dreads). Zo leuk. Goed gesprek, fijne afspraken.

Het ontstaan van Happy Spirit Dreads. Jeeej, ik ben helemaal blij en enthousiast.

Een nieuwe kans, een nieuwe uitdaging weer op mijn pad. En inderdaad, ergens is er een deur dicht gegaan, *lees dicht gegooid*. Ik heb het losgelaten en er is een groot raam open gezet. Kansen te over, zolang ik maar blijf voelen en doen waar ik blij van word. Dat is voor mij één van de belangrijkste dingen in mijn leven als #fempreneur (ondernemende vrouw). Als ik er blij van word, dan doe ik het en anders niet.

Hoe zit dat bij jou? Durf jij dingen los te laten die je niet goed doen of houd je vast aan het bekende?

 

Hartegroet, Rilana

Ps. Wil jij ook loslaten, nu is het de tijd ervoor met de herfst? Doe dan mee met de Mabon loslaat 5-daagse, die aankomende maandag gaat starten. Helemaal gratis. Het kan via mijn Tribe op Facebook, maar ook via de mail. Geef je op en maak ook nog kans op een leuk cadeautje van mij. 

Gelezen: 3441 keer Laatst aangepast op woensdag, 12 september 2018 16:55
Drs. Rilana Altena

LevensKrachtVerbinder, maanvrouw, verbinder, healer, natuurspiritueel, kennisdrager – en deler, authentiek, puur, daadkrachtig, groot inlevingsvermogen, liefdevol, vol passie en enthousiasme.

www.lunara.nl

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.