Kom terug bij jezelf en geniet van natuurlijk leven in flow

Mijn naam is drs. Rilana Altena en ik ben SpiritBusiness & Lifecoach voor ondernemende vrouwen.

 

Het is mijn missie en passie om ondernemende vrouwen, die voelen dat ze anders zijn, maar zich toch conformeren, te helpen hun leven te transformeren naar een natuurlijk, liefdevol en happy ondernemend leven in flow. Waarom?

 

Mijn bedrijf heb ik in 2011 al opgericht, omdat ik graag mijn eigen ding wilde gaan doen en uit de stress van het onderwijs wilde stappen. Want daar paste ik niet meer. Ik kon mij er niet meer aan conformeren en dat maakte mij ziek. Maar het liep voor geen meter. Ik wist totaal niet waar ik mee bezig was. Ik had wat contacten her en der en daar kon ik een aantal leuke dingen doen. Een product had ik wel. Ook had ik gehoord van marketing en sales, doen van acquisitie, maar dat lukte allemaal niet.

Daarnaast kwam mijn verleden om de hoek kijken. Ik leefde mijn hele leven al met een groot minderwaardigheidsgevoel. Ik voelde mij altijd anders, maar dat mocht ik niet uiten. Altijd was er de druk om me aan te passen, om lief gevonden te worden, om gezien te worden, de moeite waar gevonden te worden. Het mislukken van mijn bedrijf in eerste instantie, wierp mij weer volledig terug in het gevoel dat ik niet de moeite waard was, dus waarom zouden klanten op mij afkomen. Ik had toch niets te bieden. Dus zakte het idee van een eigen bedrijf weer weg en richtte ik mij weer op mijn werk in het onderwijs. Maar ergens bleef het vlammetje van een eigen onderneming wel branden.

Ik wisselde een paar keer van baan, binnen het onderwijs, maar bleef tegen hetzelfde oplopen. Daarnaast speelde er ook veel in mijn relatie. Ik was overspannen, ongelukkig, leefde op de automatische piloot en mijn passies, die waren nergens te vinden.

 

Verbinding met de natuur - de transformatie

Op een gegeven moment kwam ik een vrouw tegen die mij in verbinding bracht met de natuurreligie. Dit was een moment van transformatie. Ik koos ervoor om mijn relatie te verbreken. Ik leerde verbinding te maken met prachtige vrouwen en samen met mindfulness kwam ik weer terug bij mezelf, mijn kern, mijn ‘anders-zijn’. Deze transformatie heeft ervoor gezorgd dat ik gelukkig ben en getrouwd ben met de liefste man die ik me kon wensen.

 

Maar het ondernemerschap bleef trekken. Dus stopte ik met het werken in het onderwijs. Heel erg eng. Maar mijn passie en hart moest ik volgen. Ik heb verschillende trainingen en coaching programma’s bij een aantal businesscoaches gevolgd, naast mijn inhoudelijke opleidingen en trainingen. Daar heb ik veel goede dingen geleerd, over marketing, sales, het werken met social media. Maar niet alles wat ze mij wilden aanleren, strookte met wie ik ben. En dat merkte ik, omdat het eigenlijk niet liep, zoals zij voorspeld hadden.

 

Being my Own Spirit

Wat zij mij niet konden leren is, hoe je als ondernemende vrouw in het leven staat. Dat je moet komen vanuit je eigen passie, je echte zijn, je eigen spirit, wil je voor je eigen gevoel echt succesvol zijn. Er echt voor kiezen om het anders zijn te omarmen. Dat kon ik alleen maar door terug te vallen op de natuur. Daardoor had ik mezelf eerder al leren kennen in alle facetten, met alle angsten, onzekerheden, een transformatie ondergaan.

 

Het volgen van de natuurlijke cyclus, op kleine en grote schaal, heeft mij in mijn leven geholpen. Waarom ook niet in mijn business. Nogmaals een transformatie, maar dan één in mijn onderneming. Waardoor ik echt alles aankan en erop vertrouw dat wat ik wil bereiken, mijn passie leven en mijn missie volbrengen, echt gaat lukken. Zolang ik bij mijn natuurlijke basis blijf, kan ik alles aan.

 

Dat gun ik elke ondernemende vrouw. Liefde, rust, een happy en succesvol ondernemend leven. Jou gun ik deze transformatie. Dat jij weer in verbinding komt met je natuurlijke, authentieke zelf, en van daaruit de transformatie kan maken naar een ontspannen en happy leven in alle facetten. En dat meenemen in je werk of onderneming, naast marketing- en salesvaardigheden.

 

 

Wat is er nog meer over mij te vertellen?

Ik ben geboren in 1975, woon in het prachtige, groene Twente, samen met mijn man Richard, bonusdochter Pien en hond Nell. Ik lees, speel op de handpan, zing, zwem, wandel graag met Nell in het bos, mediteer, kijk graag films, series, haak, ga graag naar de sauna, festivals, concerten en op vakantie, blijf mezelf ontwikkelen. Kortom ik geniet van mijn leven met mijn gezin, zusters, familie, vrienden.

Ik ben gedragswetenschapper, mindfulnesstherapeut MBCT (voor volwassenen en kinderen), natuurcoach, fytotherapeut i.o., docent en trainer. Ik heb jarenlang als docent, zorgdeskundige en coach in het onderwijs gewerkt en daarnaast trainingen en workshops gegeven aan leraren en zorgcoördinatoren.

Ook werkte ik met andere vrouwen onder de naam Twents Avalon op het natuurspirituele vlak. Waar ik workshops op het spirituele vlak gaf, spirituele reizen en vrouwengroepen begeleidde. Daarnaast heb ik een rode tent , vrouwencirkel, gehoed. Voor dit werk heb ik de jaaropleiding Wilde Wijsheid gevolgd en veel kennis en ervaring opgedaan met het ontwikkelen, schrijven en uitvoeren van rituelen, meditaties, visualisaties.

Tijdens de herstart van mijn bedrijf heb ik mijn ondernemersvaardigheden verder ontwikkeld. Ik heb bij een aantal businesscoaches meerdere cursussen en trainingen in marketing en sales gevolgd en ga binnenkort op business retraite.

In mijn werk als Spiritbusiness & Lifecoach verbind ik de verschillende disciplines en kanten van mezelf met elkaar. Mijn wetenschappelijke en spirituele kant, mijn therapeutische en business coaching kant. Verbinding tussen mijn verschillende kanten, maar ook balans daarin staat voorop.

 

Hartegroet,

Rilana Altena

SpiritBusiness & Lifecoach

Be your Own Spirit in bizz&life

Rilana Altena

Rilana Altena

LevensKrachtVerbinder, Maanvrouw, healer, natuurspiritueel, kennisdrager – en deler, authentiek, puur, daadkrachtig, groot inlevingsvermogen, liefdevol, vol passie en enthousiasme.
Lees meer.